Piilolan polun juhlavaellus Suomesta Norjaan

Dáhpáhusa namma: Ylä-Lapin luontokeskus Siida

Áugu: 30.08.2019 dii 12:00 - 01.09.2019 dii 21:00

07.12.2019 ° Biegga m/s forecast.io

Dáhpáhusa govvádus

Piilolan polun avajaiset Photo Pasi Nivasalo

Metsähallituksen Ylä-Lapin luontokeskus Siida järjestää yhdessä Ylä-Paatsjoen kansallispuistohallinnon kanssa ohjatun Piilolan polun 10-vuotis -juhlavaelluksen 30.8.-1.9.2019. Vaellus alkaa Suomen puolelta Vätsärin erämaa-alueelta ja päättyy Ylä-Paatsjoen kansallispuistoon Norjassa. Tapahtumaan mahtuu Suomesta 24 henkilöä ja Norjasta 24 henkilöä.

Osallistujat vastaavat itse retkeilyvarusteistaan ja muonituksestaan. Majoittuminen omiin telttoihin. Mikäli toivot jakavasi teltan tai keittimen jonkun toisen osallistujan kanssa, vaelluksen järjestäjä pyrkii auttamaan tässä. Vaellus on ohjattu, mutta osallistujat toimivat vaelluksen ajan omalla vastuullaan.

Osallistujilta peritään 50 €:n maksu, ja se sisältää lähtöpäivänä lounaan Nellimissä sekä lounaan ja saunan päätöspäivänä Norjassa. Maksu sisältää myös bussikuljetukset Kirkkoniemestä Nellimiin ennen vaellusta ja vaelluksen jälkeen Ylä-Paatsjoen kansallispuistosta Ivaloon.

Osallistumismaksu laskutetaan heinäkuun alussa. Kun maksu näkyy tilillämme, osallistujille toimitetaan tarkemmat ohjeet ja vaelluksen aikataulut. Osallistumismaksua ei makseta takaisin, jos osallistuminen peruutetaan.

Yhteispohjoismaista Luonnonkukkien päivää vietetään vuosittain juhannusta edeltävänä sunnuntaina. Päivän juuret ovat Tanskassa, jossa Luonnonkukkien päivää on vietetty vuodesta 1988 lähtien. Suomessa päivää on vietetty vuodesta 2003 alkaen. Pohjoismaissa retkiä järjestetään Luonnonkukkien päivänä kaikkiaan noin 500 ja osallistujia on yli 10 000.

Luonnonkukkien päivän tavoitteena on kasviharrastuksen ja luonnontuntemuksen lisääminen sekä yhteisten luontoelämysten tarjoaminen mahdollisimman monelle. Luonnonkukkien päivä kutsuu kaikkia kasveista kiinnostuneita opastetuille kasviretkille.

Tervetuloa mukaan retkelle ja kasvien maailmaan!

Sajádat

Boahtinrávvagat

Tapahtumassa on kuljetus Kirkkoniemestä Nellimiin ennen vaellusta ja vaelluksen jälkeen Ylä-Paatsjoen kansallispuistosta Ivaloon. Kuljetuksen aikataulu ja reitti ilmoitetaan vaellukselle ilmoittautuneille.

Čujuhit

Inarintie 46, Inari, Suomi

Gielda

Inari

Ordnejeaddji

Ordnejeaddji

Metsähallitus, Ylä-Lapin luontokesku Siida

Oktavuođadieđut

Lisätietoa tapahtumasta antavat

erikoissuunnittelija Kirsi Ukkonen 0400 479 986 projektikoordinaattori Riina Tervo 040 758 5472

Sähköpostilla siida@metsa.fi tai puhelimella 0206 39 7740

Dáhpáhus dahkko ovttas čuovvovaš beliiguin:

Ylä-Paatsjoen kansallispuistohallinto

Lassidieđut

Dáhpáhusa fierbmesiidu
Lassidieđut

Lisätietoa Piilolan polusta: https://www.luontoon.fi/piilolanpolku

Almmuheapmi
Almmuheapmi maŋimustá 3. Julyta 2019
Almmuhanráva

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/piilola

Tapahtumaan mahtuu Suomesta 24 henkilöä ja Norjasta 24 henkilöä. Voit ilmoittaa samalla kertaa useamman henkilön (max 5).

Geavahat diehtočoahkuid (cookies) geavaheaddjivásáhusa buorideapmin ja geavahanstatistihkaid čohkkemii. Joatkimiin siidduid geavaheami dohkkehat diehtočoahkuid geavaheami.

x