Pimeässä retkeily ja suunnistaminen -kurssi

Dáhpáhusa namma: Etelä-Konneveden kansallispuisto

Áugu: 05.10.2019 dii 14:00 - 05.10.2019 dii 22:00

13.11.2019 0 ° Biegga 5.85 m/s Muohtti forecast.io

Dáhpáhusa govvádus

holvi pimea

Lokakuun alussa järjestämme maksullisen yksipäiväisen syksyisen retkeilykurssin Etelä-Konneveden kansallispuistossa. Kurssin aiheena on “Pimeässä retkeily ja suunnistaminen“. Kurssin ajankohta on lauantaina 5.10. kello 14-22.

Kurssi pidetään Vuori-Kalajan laavun läheisyydessä. Pysäköintipaikalle on matkaa noin 1 km. Alueella on käymälä sekä mahdollisuus käyttää nuotiota eväiden valmistamiseen.

Kurssin aikana perehdytään otsalamppuihin, pimeässä toimimiseen sekä suunnistamiseen pimeässä. Kurssin aikana on mahdollista kysellä syysretkeilystä ja lopuksi kierrämme otsalamppujen valossa Kalajan kierroksen (4,6 km). Reitti on profiililtaan jyrkkä, joten retkelle tarvitaan maastokengät sekä sään mukainen vaatetus.

Kurssilaisilla on käytössä kurssin aikana Ledlenser -otsalamput, joten omaa valaisinta ei tarvitse hankkia ennen kurssia (oman valaisimen saa ottaa mukaan).

Sajádat

Boahtinrávvagat
Čujuhit

Törmälän Metsätie, Rautalampi, Suomi

Gielda

Rautalampi

Ordnejeaddji

Ordnejeaddji

Ulkoilma Akatemia / Kompass Outdoor

Oktavuođadieđut

Mika Mannonen 0504412125 akatemia@ulkoilma.fi

Lassidieđut

Dáhpáhusa fierbmesiidu
Fierbmesiidu
Lassidieđut

Ilmoittautuminen kurssille tehdään verkkosivujemme kautta. Kurssin hinta on 59,00 euroa.

https://www.ulkoilunmaailma.fi/ulkoilmaakatemia/pimeassa-retkeily-ja-suunnistaminen-etela-konneveden-kansallispuisto-5-10-2019/

Almmuheapmi
Almmuheapmi maŋimustá 3. Octoberta 2019
Almmuhanráva

Ilmoittautuminen kurssille tehdään verkkosivujemme kautta. Kurssin hinta on 59,00 euroa.

Geavahat diehtočoahkuid (cookies) geavaheaddjivásáhusa buorideapmin ja geavahanstatistihkaid čohkkemii. Joatkimiin siidduid geavaheami dohkkehat diehtočoahkuid geavaheami.

x