Geavahat diehtočoahkuid geavaheaddjivásáhusa buorideapmin ja geavahanstatistihka čoaggimii. Joatkimiin siidduid geavaheami dohkkehat diehtočoahkuid geavaheami. Loga lasi.

x

Luonto - mestaritaiteilija, Ritva Reinilän valokuvanäyttely

Govva: Ritva Reinilä

Valokuvaaja Ritva Reinilän (ARPS) Luonto – mestaritaiteilija -näyttely on esillä Pallastunturin luontokeskuksessa marraskuusta alkaen kolmen kuukauden ajan.

Muoniolaistunut Ritva Reinilä on pitkän linjan valokuvaaja. Lapin luonto ja pohjoisen monipuolinen valo eri vuodenaikoina lumosivat Ritvan ja lopulta houkuttivat hänet toteuttamaan pitkäaikaisen haaveensa muuttaa Lappiin.

Valo ja tunnelma ovat pääosassa Ritva Reinilän kuvissa. Hän kuvaa luontoa, sen erilaisia ilmiöitä, yksityiskohtia ja muotoja. Valon taitava havainnointi ja kuvakulmien erilaiset kokeilut tuottavat kuvia, jotka puhuttelevat katsojaa. Maisemia ja luonnonilmiöitä voi katsoa myös pilke silmäkulmassa. Kaikkea ei Ritvan mielestä tarvitse kuvata oppikirjamaisesti. Pallastunturin luontokeskuksessa on esillä muun muassa Ritvan isoja maisematauluja, yksityiskohtia ja tunnelmakuvia. Näyttelyn työt hän on kehystänyt itse.

Pallastunturin luontokeskus

Pallastunturin luontokeskus, Pallastunturintie 557, Pallastunturi, Suomi

Muonio

Metsähallitus

Pallastunturin luontokeskus

Puh. 020 639 7930

E-mail. pallastunturi(at)metsa.fi

Pallastunturin luontokeskus →

Näyttelyyn on vapaa pääsy. Tervetuloa!