Geavahat diehtočoahkuid geavaheaddjivásáhusa buorideapmin ja geavahanstatistihka čoaggimii. Joatkimiin siidduid geavaheami dohkkehat diehtočoahkuid geavaheami. Loga lasi.

x

Vaalean linnun aika

tapahtuma ilmoitukset

Taidemaalari Tapani Ahtosen näyttely Vaalean linnun aika on esillä Kolin luontokeskus Ukon alakerran vaihtuvan näyttelyn tiloissa 30.3. - 22.5. Tapani Ahtonen on Heinävedellä asuva taiteilija, jonka teosten aiheet liittyvät luontokokemuksiin. Ahtosen teoksissa usein toistuva hahmo on meille suomalaisille erityisen tärkeä joutsen.

Tapani Ahtosen graafiset maalaukset on tehty taitelijan itse kehittelemällä maalaustekniikalla, jossa jännitteet syntyvät kolmiulotteisen pinnan ja ääriviivan välisistä suhteista. Työt ovat uniikkeja öljyvärimaalauksia ja lopputulokseltaan muistuttavat graafisia vedoksia. Teosten pelkistetty kuvakieli ja yksinkertaiset elementit viittaavat muun muassa Kalevalaiseen tarustoon ja primitiiviseen taiteeseen.

Vaalean linnun aika -näyttely avautuu tiistaina 30.3.2021 ja on nähtävillä Kolin luontokeskus Ukossa 22.5.2021 saakka. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Tervetuloa tutustumaan!

Kolin luontokeskus Ukko, Ylä-kolintie 39, Koli, Suomi

Lieksa

Kolin luontokeskus Ukko

Puhelin: 020 639 5654 Sähköposti: ukko(at)metsa.fi

Taidemaalari Tapani Ahtonen