Geavahat diehtočoahkuid geavaheaddjivásáhusa buorideapmin ja geavahanstatistihka čoaggimii. Joatkimiin siidduid geavaheami dohkkehat diehtočoahkuid geavaheami. Loga lasi.

x

Lapinkävijän poluilla -Jari Alarieston maalauksia

Govva: The Northern parts of the World Heritage Struve Geodetic Arc

Tervetuloa tutustumaan maalaamiini taideteoksiin, jotka nähtävillä, Tunturi Lapin Luontokeskuksen auditoriossa.

Esillä näyttelyssä on akvarellimaalauksia ja tussitöitä. Maalaan mielellänin Lapin luontoa, eläimiä ja matkan varrella kokemiani tapahtumia ja ilmiöitä. Olen huomannut, että pienet lomamatkani suuntautuvat usein jostain syystä kohti pohjoista, vanhoille ja ikiaikaisille poluille, aitoihin Lapin maisemiin. Siellä koettavaa ja nähtävää riittää minulle vielä vuosiksi eteenpäin, kuten monilla muillakinvlapinkävijöillä, kairankulkijoilla.

Siitä myös juontuu näyttelyni nimi: Lapinkävijän poluilla. Olen maalannut tauluja ammattimaisesti ja pitänyt useita taidenäyttelyitä aina vuodesta 1989 lähtien. Ensinäyttelyin oli Sodankylässä, josta olen syntyisin. Asun nykyisin Rovaniemellä, jossa pidän omaa taidegalleriaa ja taidekehystämöä.

Toivottavasti te katsojat saatte tästä taidenäyttelystä irti joitain tuntemuksia ja mikä muistuttaisi jollain tapaa teidän omia polkujanne, reissujanne ja kokemuksianne Lapin luonnosta.

HUOM. Kaikki esillä olevat maalaukset ovat myytäviä, jos kiinnostuit ostamaan niistä jotain, ota yhteyttä ja minut tavoittaa:

Jari Alariesto 040 5961 541 tai jari.alariesto@gmail.com

Verkkokauppa ja kotisivut: https://www.jarialariesto.fi

Tunturi-Lapin luontokeskus

Tunturi-Lapin Luontokeskus, Peuratie 15, 99400 Enontekiö, Suomi

Enontekiö

Metsähallitus, Tunturi-Lapin luontokeskus

Puhelin: 0206 39 7950

Sähköposti: tunturi-lappi(at)metsa.fi

Jari Alariesto

Tunturi-Lapin luontokeskuksen tapahtumat ja näyttelyt →

Näyttelyyn on vapaa pääsy, tervetuloa!