Vi använder cookies för att förbättra användarerfarenheten och för att samla in användarstatistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer.

x

Liikkeelle luontoon - esteetön luontotapahtuma Liesjärven kansallispuistossa

Bild: Luonto kaikille-hanke/Paralympiakomitea

Suomen luonnonpäivänä 28.8. järjestetään esteettömiä luontotapahtumia Kiljavalla, Kurjenrahkassa ja Liesjärvellä. Tapahtumat ovat jatkoa vuonna 2019 järjestetylle, suuren suosion saaneelle Liikkeelle luontoon -tapahtumalle.

Liesjärven kansallispuistossa on mahdollisuus tutustua esteettömään reittiin ja saada samalla luontotietoutta ja -kokemuksia. Tapahtuma järjestetään esteettömällä Peukaloisen polulla (4km) ja Tittilammin keittokatoksen ympäristössä. Ohjelmassa on muun muassa erätaito- ja luontorasteja. Tittilammin keittokatoksella voi nauttia omakustanteisen keittolounaan.

Tapahtumasta vastaavat yhteistyössä Suomen Paralympiakomitea, erä- ja luonto-opasopiskelijat Lounais-Hämeen Koulutuskuntayhtymästä, Metsätuokio-yritys sekä Metsähallituksen Luontopalvelut.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, Tervetuloa!

Autolla saapuessa: Peukalolamminkankaan pysäköintialue, Kanteluksentie 580, Tammela, käännytään Katavalammintielle, ajetaan 300 m. https://www.luontoon.fi/liesjarvi/saapuminen

Kanteluksentie 580, Tammela, Suomi

Tammela

Metsähallitus

Metsähallitus: titta.jylhankangas@metsa.fi Suomen Paralympiakomitea: petri.rissanen@paralympia.fi

Suomen Paralympiakomitea, Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä, Metsätuokio-yritys